MILYEN A JÓ BIZTONSÁGI KAMERARENDSZER?

Néhány szóban összefoglalva: minőségi, szakszerűen beszerelt és jó ár/érték arányú. Manapság egyre több az ellenőrizetlen forrásból származó biztonsági és megfigyelő kamerarendszer, melyeket olcsón, akár számla nélkül vásárolhatunk az interneten. A probléma ezekkel az, hogy gyenge minőségű (CIF vagy D1-es felbontás), szervizelhetetlen, magyar használati utasítás és magyar menürendszer nélküli eszközökről beszélünk, melyek semmilyen minőségi tanusítvánnyal nem rendelkeznek. A D-Com Group Kft. kínálatában kizárólag minőségi, prémium kategóriás biztonsági kamerákat, vezérlőket és kiegészítőket talál HD, FULL HD vagy akár 4K felbontásban. Minden nálunk vásárolt rendszerhez telefonos vagy e-mail-es technikai segítségnyújtást adunk!

Szakszerű beszerelés nélkül rendszerünk hatásfoka jelentősen csökkenhet, vagy akár teljesen használhatatlanná válik. A garanciális feltételek megtartása szempontjából is fontos, hogy szakember végezze a kivitelezést és ne "házi barkács" legyen a vége.

biztonságtechnika, biztonsági, megfigyelő, kamera, kamerarendszer, ip, ahd, analóg, nyíregyháza

Mi valóban teljes kamerarendszert adunk!
A biztonsági piacon sok cég "kamerarendszereket" ígér vásárlóinak.Csak az áru felbontása után jön rá a megrendelő, hogy bizony ehhez még kell egy tápegység, hiányzik a vezeték vagy éppen több darab csatlakozó... Ezután indul a reklamáció a diszpécserszolgálatnál telefonon (ha felveszik) vagy e-mailben (ha válaszolnak). Ön pedig - ha belátható időn belül - szeretné beépíte(tt)ni rendszerét, akkor kénytelen tovább keresgélni interneten vagy lesétálni a legközelebbi biztonságtechnikai szaküzletbe a teljes szettel. Mikor az eladó ránéz a dobozra már láthatjuk az arcából: itt bizony átvágtak minket! A csatlakozók nem kompatibilisek, a vezetékek nem szabványosak, a tápegységek silányak, a kamerákép katasztrofális, stb. Hogyan előzheti ezt meg? Vásároljon olyan kereskedőtől, aki telepítést is vállal! Így biztos lehet benne, hogy teljes csomagot kap, hiszen a kereskedő ismeri termékét. Biztonsági kamerarendszer vásárlása esetén az munkatársaink úgy állítják össze csomagja tartalmát, mintha holnap reggel indulnának azt felszerelni!

Teljes internetes elérés, költséges fix IP cím nélkül!
Nálunk kizárólag gyári DDNS szolgáltatással rendelkező kamerarendszereket talál. Miért fontos ez? Mert bármilyen router, illetve internetbeállítás nélkül, néhány kattintással elérheti rendszerét a világ bármely pontjáról! Önnek nem kell szolgáltatójánál költséges fix ip címet rendelnie (amely évente elérheti a több 10 ezer forintos költséget is), így beépítés után Önnek nulla forintos üzemeltetési költsége lesz!

biztonságtechnika, biztonsági, megfigyelő, kamera, kamerarendszer, ip, ahd, analóg, nyíregyházaNEKEM MILYEN RENDSZERT JAVASOLNAK?
A legfontosabb, hogy eldöntse milyen felhasználási területen kívánja használni a rendszert. Tegye fel magának a kérdést: mennyire jó kameraképre van szükségem? Egy példa: amennyiben családi házát, ügyfélcentrumát, boltját, kisebb üzemét szeretné megfigyelni, akkor Önnek elég lehet az  1 megapixeles (AHD vagy IP) rendszerek között szétnéznie, hiszen ezek kiváló, valóban HD felbontású felvételeket készítenek! Egyetlen hátrányuk a viszonylag kicsi 60°-os látószög. Amennyiben 12-14 méterről szeretné egy gépjármű rendszámát beazonosítani és szükséges egy jelentősen nagyobb, 90-110°-os látószög, akkor Önnek a 2 megapixeles FULL HD (AHD vagy IP) kamerák a megfelelőek. Az alábbi leírások segítségével Ön könnyedén eldöntheti, hogy melyik a megfelelő választás!

CID, D1, 960H ANALÓG KAMERARENDSZEREK: AMIKET BIZTOSAN NEM JAVASOLUNK!
A biztonságtechnikai területén mára elavult, jószerével nézhetetlen rendszerek... Áruk rendkívül alacsony is lehet (egyes portálokon 35-40 ezer forintos 4 kamerás szett árért is vásárolhatunk, több esetben szlovák számlával), minőségük azonban még annál is rosszabb. Legfőbb ismérvei: szervizelhetetlen, ismeretlen gyártó, megfelelőségi nyilatkozat hiánya. Igazából mára egy dologra alkalmasak: egy AHD kamera mellé helyezve kiválóan bemutatható a két kamera közötti hatalmas különbség. Az analóg rendszerek képfelbontásának köszönhetően a megfigyelt területen lévő személyek és gépjárművek sokszor teljesen beazonosíthatatlanok akár az Ön, akár a rendőrség számára!

AHD 1MP KAMERARENDSZEREK: HD FELBONTÁS, ANALÓG ÁRBAN!
Tagadhatatlan, hogy 2015 és 2016 első harmadának sztárjai az AHD 1MP biztonsági kamerák voltak. Analóg áron beszerezhetőek és 66%-kal jobb képet biztosítanak legjobb analóg társaiknál! Az 1 megapixel (HD, 1280x720 = 921.600 képpont ) AHD biztonsági kamerák 60°-os látószögre képesek, amely kisebb területek megfigyelésére tökéletesen alkalmassá teszi őket. Az AHD 1MP biztonsági kamerák jelentik HD felbontásban a legjobb megoldást értékeink védelmére!

AHD 2MP KAMERARENDSZEREK: FULL HD FELBONTÁS, AZ IP ÁR TÖREDÉKÉÉRT!
2016 közepén - ár-érték arányban - előzés történt a piacon. 2 MP (Full HD, 1920x1080 = 2.073.600 képpont) felbontásának köszönhetően az AHD 2MP minden igényt kielégítő képalkotással rendelkezik. A minőségi gyártók esetében (Identivision, Sec-CAM, Videosec) legtöbbször SONY chippel szerelt kamerákat kapunk, ami garanciát jelent a képalkotás minőségére és a hosszú élettartamra. Ár-érték arányban ezen kamerák nyújtják a legjobb elérhető biztonságot.  Elképesztő (film minőségű!) felvételeivel a biztosított terület teljes körűen ellenőrzés alatt tartható és mintegy 90-110°-ban látható. Kameraképük 125%-al jobb AHD 1MP társainál, áruk azonban ennek töredékével nagyobb!

AHD 4MP KAMERARENDSZEREK: 2K FELBONTÁS, AZONOSÍTHATÓSÁG 30 MÉTER FELETT!
2017 márciusában újabb technológiai ugrás történt. Az OMNIVISION által kifejlesztett chippek újfent megduplázták az elérhető pixelek számát. A kamerák képminőségéről mindent elárul, hogy maximális teljesítményüket 8K-s televízión vagy monitoron tudják leadni. Ezen kamerákat legigényesebb ügyfeleinknek ajánljuk, akik a maximumot akarják kihozni a rendszerükből egy ésszerű költségkorlát betartása mellett.

IP 1MP KAMERARENDSZEREK: HD FELBONTÁS, HÁLÓZATI ALAPON!
A több éve fejlesztett IP technológiával biztonságban tudhatja értékeit. Egyszerűbb a későbbi bővítése, meglévő internethálózathoz köthető, valamint wifi kameráinak köszönhetően (megfelelő wifi router mellett!) vezetékes hálózat nélkül is kiépíthető.

IP 1.3MP KAMERARENDSZEREK: HD READY FELBONTÁS, HÁLÓZATI ALAPON!
A HD Ready felbontás - bár csak 0.3 megapixellel ad nagyobb felbontás - képarányából adódóan nagyobb látószöget és jobb képet garantál.

IP 2MP KAMERARENDSZEREK: FULL HD FELBONTÁS, HÁLÓZATI ALAPON!
A 2MP IP kamerák mindent tudnak, amit egy korszerű IP rendszernek tudnia kell! Az AHD rendszerekkel szemben nagy előnye, hogy átlövésekkel akár több épület is egy rendszerre köthető direkt vezetékelés nélkül. FULL HD felbontás (valódi, nem csak papír alapon létező...), egyszerű bővítési lehetőség.

IP 4MP KAMERARENDSZEREK: 2K FELBONTÁS, REAL TIME, HÁLÓZATI ALAPON!
A 4MP IP kamera előnye AHD társával szemben a képkocka/másodperc adatokban rejlik. Az AHD technológiánál jelenleg 6-12 FPS érhető el, míg IP esetében akár Real Time (25-30 FPS) rögzítés is elérhető. Ennek nagy jelentősége van kültéri (pl. gyorsan mozgó járművek) megfigyelése esetén.

ÉS AZ ABSZOLÚT LEGÚJABB RENDSZER: VIDEOSEC SMART IP MEGOLDÁSOK - ELKÉPESZTŐ BEVEZETŐ ÁRON - RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

A KÍNÁLATUNKBAN SZEREPLŐ MINDEN RÖGZÍTŐ - MEGFELELŐ SÁVSZÉLESSÉG ESETÉN - INGYENES TÁVOLI ELÉRÉST BIZTOSÍT A VILÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL!

Mégnagyobb felbontásra van szüksége vagy teljesen egyedi elképzelése van? 
Írja le egyedi igényeit és kérjen árajánlatot!

HOGYAN NÉZNEK KI A GYAKORLATBAN A KAMERAKÉPEK? LAIKUSKÉNT ÖSSZE TUDOM ŐKET HASONLÍTANI?
Az alábbi illusztráció segítségével láthatja mit is jelent a biztonságtechnikában használt szófordulat: "ne csak nézzünk, lássunk is" . Ne feledje: a CIF és a D1 rendszerek alacsony felbontásuk miatt a használhatatlanság határát súrolják. Ne hagyja, hogy átverjék! Ha ilyen rendszereket kínálnak Önnek utasítsa vissza az ajánlatot!

Összehasonlító videót a "Videóelemzés" menüpont alatt talál!

biztonságtechnika, biztonsági, megfigyelő, kamera, kamerarendszer, ip, ahd, analóg, nyíregyháza

A kép nézegetése persze nem minden. Ha a gyarkolatban is meg akar győződni a felbontások közötti hatalmas különbségről, akkor kérje ingyenes helyszíni bemutatónkat!

5 OK, HOGY MIÉRT MINKET VÁLASSZON!

1. Versenyképes árak: Termék- és szerelési áraink gazdaságos megoldást jelentenek vásárlóink számára. Ha jobb ajánlatot kapna vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
2. Minőség garancia: számtalan rendszer kivitelezésében szerzett tapasztalatunk és elégedett ügyfeleink garanciát jelentenek az Ön számára is.
3. Helyszíni garancia: az általunk telepített rendszerekre egy év teljes körű helyszíni garanciát vállalunk, így Önt nem érheti meglepetés!
4. Bemutató autó: nálunk nem csupán bemutatótermi környezetben, de saját területén is megtekintheti kameráink felvételi minőségét!
5. Hétvégi munkavégzés: felár nélkül, akár vasárnap is elvégezzük a telepítési munkát, így Önnek nem kell szabadságot kivennie!

 
HD RENDSZER
TELEPÍTÉSSEL
79.990-TÓL

Teljes körű telepítés, telefonos és számítógépes távoli elérés, oktatás, 1 év helyszíni garancia.

RÉSZLETEK ITT!


4 KAMERÁS
HD RENDSZER
41.990

4db 1 MP AHD kamera, 4 csatornás rögzítő, tápegység, vezeték, ingyenes távoli elérés.

RÉSZLETEK ITT!

Vásárlóink véleménye...

CÉGADATOK

Cégnév:
D-Com Group Kft.
Székhely:
4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám:
14869851-2-15
Bankszámlaszám:
11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4