Identivision

biztonsagikameranyiregyhaza-logo1.png
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az LDSZ Kft. Magyarország egyik vezető CCTV forgalmazója. 19 év tapasztalatával viszünk piacra biztonságtechnikai termékeket. Exportunk kiterjed a Közép-Európai országokra, Prágában saját üzletünk van. Görögországban, Grúziában, Romániában, Horvátországban, Ukrajnában, Dániában, Máltán, sőt a Közép-Keleten is van elégedett, visszatérő vásárlónk. Erőfeszítéseket teszünk a Latin-Amerikai és Afrikai piacokra való értékesítés érdekében.

Az IdentiVision video biztonsági termékek az azonosítási feladatok megoldására fókuszálnak.

Az IdentiVision CCTV termékek a legjobb ár/érték arányúak a piacon, ezért is olyan népszerűek. A folyamatosan ellenőrzött, magas minőségű, mégis elfogadható árú középkategóriás biztonsági video megfigyelő rendszer termékcsaládban megtalálhatók kül- és beltéri megfigyeléshez való kamerák, optikák, a képek rögzítésére szolgáló FULL D1/AHD/IP realtime Digitális Video Rögzítők (DVR), kiegészítők mint balun csatlakozók, kameraházak,tápegységek... 
Az analóg eszközöket folyamatosan leváltják a 2 MP, Full-HD IP, illetve AHD kamerák, melyeket a hozzájuk tartozó video elemző/rögzítő szoftver egészít ki. 
A professzionális CCTV rendszereknél nagy jelentősége van a megfelelő tápellátásnak. A telepítő szabadságát az általunk ajánlott különböző kapacitású napelemek biztosítják.
A termékpaletta kialakításánál a piaci igényeket vettük figyelembe, vagyis a gazdaságos kameráktól egészen a technika mai csúcsait közelítő 5 MP-es eszközökig minden megtalálható a kínálatunkban.

Termékeink CE és RoHS megfelelőséggel is rendelkeznek.

Vásárlóinkat nem hagyjuk magukra a vásárlás után sem. 3 mérnök áll vásárlóink rendelkezésére műszaki segítségnyújtásban. 2 szakirányú egyetemi diplomával rendelkező értékesítő manager felel a vásárlók magas szintű kiszolgálásáért. Mind az öten jól beszélünk angolul, de németül is beszélünk.
Mérnökeink gondoskodnak a telepítési utasítások teljes körűségéről. A gyakorlati tapasztalatokat is beleépítik, így lesznek ezek a telepítők valódi segítségére. Az esetleges meghibásodásokat jól felszerelt műhelyünkben rövid határidővel javítjuk. A specifikációkban szereplő értékek mindig műszereink által ellenőrzöttek, bízhat bennünk.

Vásárlóink azt érzik, hogy ők az egyetlenek számunkra. Kiemelt figyelmet szentelünk mindenkinek, az egyedi igényeiket is igyekszünk kiszolgálni. Épp ezért sok nyelvre lefordítjuk a DVR-ek OSD menüjét (Magyar, Angol, Finn, Francia, Német, Görög, Olasz, Lengyel, Cseh, Portugál, Orosz, Spanyol, Török ), de prospektusaink, posztereink, telepítési utasításaink is az angol mellett magyarul, csehül, oroszul is rendelkezésre állnak. Készen állunk további nyelvekre való fordítást is támogatni a helyi piacra való bekerülés érdekében.


Az LDSZ Kft. kereskedelmi tevékenységének magas színvonalát akkreditált ISO9000 minőség biztosítási rendszer garantálja. Cégünk büszke termékeink és szolgáltatásaink minőségének magas színvonalára. Ezzel is biztosítjuk, hogy az összes vásárlónk folyamatosan szakszerű tanácsadással, útmutatással legyen ellátva a megfelelő termék kiválasztása, majd telepítése során is.


Az üzletünk, raktárunk Európa közepén, a kitűnő logisztikai lehetőséggel ellátott Budapesten található. A világ egyik legszebb fővárosából akár a következő napra eljuttatjuk a megrendelt árut Európán belül. 50 kg CCTV terméket 2 napon belül 35-60 € fuvardíj mellett tudunk szállítani. A többi kontinensre is rövid határidővel akár repülővel, akár a közeli Triest kikötőjéből hajóval szállítjuk CCTV termékeinket. Raktárkészletünk gyors kiszolgálást tesz lehetővé.


Termékeink megbízhatóságát az akár 3 éves garanciaidő is biztosítja. Mi tipikus One Stop Shop vagyunk, ahol a vásárló mindent megkaphat egy teljes rendszerhez. Így megtakaríthatja, hogy nem kell 3 rendelést összeállítani, 3 számlát adminisztrálni, 3 fuvardíjat kifizetni. Csak szóljon, ha valamit szeretne, de nem talál meg a weblapunkon, megoldjuk. Forgalmazunk behatolás-jelző riasztó illetve beléptető/parkoló rendszereket is.

 
HD RENDSZER
TELEPÍTÉSSEL
79.990-TÓL

Teljes körű telepítés, telefonos és számítógépes távoli elérés, oktatás, 1 év helyszíni garancia.

RÉSZLETEK ITT!


4 KAMERÁS
HD RENDSZER
41.990

4db 1 MP AHD kamera, 4 csatornás rögzítő, tápegység, vezeték, ingyenes távoli elérés.

RÉSZLETEK ITT!

Vásárlóink véleménye...

CÉGADATOK

Cégnév:
D-Com Group Kft.
Székhely:
4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám:
14869851-2-15
Bankszámlaszám:
11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4