Pinkerton Távfelülgyelet

biztonsagikameranyiregyhaza-logo4.jpg
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A cégcsoport névadója Pinkerton Allan Robert (1819-1884) a klasszikus magánnyomozás és biztonsági szolgáltatás megteremtője a híres chicago-i nyomozó és vagyonőrző vállalat skót származású megalapítója. Híres kriminalista volt több szakkönyvet írt sikereivel gyakran egész Amerikát bámulatába ejtette. Cégének nevéhez fűződik többek között Butch Cassidy és a Sundance kölyök elfogása is.

Cégünk szlogenje "egy más színvonal" vállaltan üzleti filozófiánk is. Célunk üzleti partnereinknek a lehető legmagasabb színvonalon komplex szolgáltatást nyújtani. Legfontosabb értékünk a cég –elmúlt évek során kialakult- jó hírneve, melynek megőrzése fontosabb szempont a profit növelésénél. Célunk, megalakulásunk óta, hogy az egyre növekvő számú üzleti partnereink részére magas fokú szakmai, ill. technikai szolgáltatást biztosítsunk, alkalmazkodjunk igényeikhez, alátámasztva ezzel megbízhatóságunkat is.

A Pinkerton cégcsoport tagjai (Pinkerton Security Kft., Pinkerton Guard Kft., Pinkerton Tanoda Kft., Nitrogén Pinkerton Fegyveres Biztonsági Őrség Kft., valamint az alapító cég a Pinkerton-V Kft. ) a hagyományoknak megfelelően magánnyomozással, biztonsági szolgáltatással, élő-erős vagyonvédelemmel – számítógépes távfelügyelettel, fegyveres biztonsági őrség működtetésével és oktatással egyaránt foglalkoznak. Biztonsági központunk átadásával 24 órás távfelügyeleti rendszerrel, távriasztási lehetőséggel és fegyveres készenléti, reagáló csoporttal egészült ki tevékenységünk megfelelve a cég szlogenjének: „We never sleep" azaz a "Pinkerton soha nem alszik". Központi ügyeletünkön széf- és értékőrzési lehetőséget biztosítunk, üzleti- és magáningatlanok távfelügyeletét, őrzését vállaljuk. Rendelkezünk az őrző-védő szervezetek szakmai felelősség biztosításával, mely kiterjed a pénz és értékszállításra, valamint a távfelügyelet objektumaira is. A személy- és vagyonvédelmi szakmai kamarának megalakulása óta tagjai vagyunk, melynek működésében a mai napig aktív szerepet vállalunk. Cégeinknek köztartozása nincs, és korábban sem volt. Cégcsoportunk nyíregyházi központtal működik, jelentős helyi és személyi ismerettel rendelkezünk, nem csak a gazdálkodó szervezetek, hanem az intézmények és a rendőrség vonatkozásában is. Nyíregyházán több fős vezetői állományunk, állandó ügyeletünk, üzemorvosunk van. Első sorban Szabolcs- Szatmár-Bereg Megye területén működünk, de Borsod, Hajdú, Szolnok, és Veszprém megyében is dolgoznak munkatársaink. A cég központja Nyíregyházán található, telephelyekkel Szolnokon, Pétfürdőn, Hajdúszoboszlón, Tiszaújvárosban, Vásárosnaményban, és Mátészalka térségében rendelkezünk. A biztonsági őr feladatokat ellátó munkatársaink szolgálatukat az évszaknak és az objektumnak megfelelő, igényes társasági (forma-) ruhában vagy gyakorló öltözetben látják el.

 
HD RENDSZER
TELEPÍTÉSSEL
79.990-TÓL

Teljes körű telepítés, telefonos és számítógépes távoli elérés, oktatás, 1 év helyszíni garancia.

RÉSZLETEK ITT!


4 KAMERÁS
HD RENDSZER
41.990

4db 1 MP AHD kamera, 4 csatornás rögzítő, tápegység, vezeték, ingyenes távoli elérés.

RÉSZLETEK ITT!

Vásárlóink véleménye...

CÉGADATOK

Cégnév:
D-Com Group Kft.
Székhely:
4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám:
14869851-2-15
Bankszámlaszám:
11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4