Trioda Csoport

biztonsagikameranyiregyhaza-logo7.png
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A magyarországi biztonságtechnikai piac elismert és mindeddig sikeres szereplőjeként számunkra fontos, hogy munkánk során a felmerülő szakmai kihívásoknak maradéktalanul megfeleljünk. Küldetésünk, hogy hozzáadott értéket biztosítsunk széles körű szakmai és piaci tapasztalatunk, széles termékskálánk, magas szintű szolgáltatásaink, kiváló ügyfélszolgálatunk és innovatív megoldásaink révén.
Célunk, hogy az Ön lehetőségei a mi segítségünkkel váljanak valóra. Ügyfeleink maximális elégedettségét piaci ismereteink, kiterjedt kapcsolatrendszerünk és minőségi szolgáltatásaink által kívánjuk biztosítani.

Cégünk 1991 óta tevékenykedik a hazai biztonságtechnikai piacon, melynek ma már megannyi területén professzionális megoldásokat kínál ügyfeleinek. Tevékenységünk kezdetben az elektronikus, mechanikus és élőerős vagyonvédelmi tevékenységre alapozódott, és nevünk elsősorban autóriasztók forgalmazása kapcsán vált ismertté. Később azonban piaci teret hódítottunk a lakásriasztók, beléptetők, videó-megfigyelő rendszerek, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók és kapuautomatizálási rendszerek területén is, melynek tükrében a TRIÓDA BIZTONSÁGTECHNIKA Zrt. hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő biztonságtechnikai cége.

Társaságunk jelenleg több magyarországi nagyvárosban rendelkezik képviseleti irodával, valamint az egész országot átölelő viszonteladói hálózattal állunk mindennapos kapcsolatban, melynek keretében több mint 20 értékesítési ponton állunk vevőink rendelkezésére.
Az export-import tevékenység irányítása korábban Szegeden zajlott, amelyet a 2002. év során a belkereskedelmi tevékenységgel együttesen Budapestre helyeztünk át. Az első években Magyarország eme két meghatározó városában történt a termékek értékesítése is.

Ars poeticánk két legfontosabb eleme a szakértelem és innováció, melyek mindennapi munkánkban is kiemelt szerepet kapnak. A harmadik évezred kihívásainak megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk az e-businessre: internetes honlapunkon (www.trioda.hu) részletes információval látjuk el az érdeklődőket forgalmazott termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, újdonságainkkal és ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes és hasznos tudnivalókat is közzéteszünk. Webáruházunk működtetése során tevékenységi területeinknek speciálisan megfelelő nyilvántartói adatbázist alkalmazunk, partnereinknek nyújtott szolgáltatásaink alapját így mindig naprakész információ képezi.

Alapvetően gyártó- és gyártmány független tevékenységet folytatunk. Megrendelőink érdekeit szem előtt tartva, a feladat rizikóanalízise alapján választjuk ki a felhasználandó berendezéseket, rendszereket, melyek rendelkeznek a megfelelő szakhatósági engedélyekkel, illetve megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetsége előírásainak.

Vállalkozásunk versenyképes valamennyi hazai biztonságtechnikai kis- és nagykereskedéssel. Ez vitathatatlan szakértelmünk mellett abból adódik, hogy számtalan termékcsaládunk közvetlen gyári importból származik. Célunk, hogy ügyfeleink minden vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával kapcsolatos kérését teljesíteni tudjuk, hiszen így biztosítható leginkább az ebben a szakmában nagyon fontos diszkréció, a megfelelő garanciális feltételek és az egy kézben lévő műszaki háttér.

 
HD RENDSZER
TELEPÍTÉSSEL
79.990-TÓL

Teljes körű telepítés, telefonos és számítógépes távoli elérés, oktatás, 1 év helyszíni garancia.

RÉSZLETEK ITT!


4 KAMERÁS
HD RENDSZER
41.990

4db 1 MP AHD kamera, 4 csatornás rögzítő, tápegység, vezeték, ingyenes távoli elérés.

RÉSZLETEK ITT!

Vásárlóink véleménye...

CÉGADATOK

Cégnév:
D-Com Group Kft.
Székhely:
4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám:
14869851-2-15
Bankszámlaszám:
11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4