Hogyan tudok vásárolni?
Nálunk akár regisztráció nélkül is vásárolhat! Ha úgy gondolja, hogy visszatérő vásárlónk lesz, vagy nem szeretne lemaradni legütősebb ajánlatainkról, akkor regisztráció és belépés után egy kattintással vásárolhat.

Van garancia a termékekre?
Minden új termékünkre legalább 12 hónap garanciát adunk, használt termékeink esetében (pl. monitorok) legalább 3 hónapot.

Mit tegyek, ha gyári hibás a termék?
Hívja vevőszolgálatunkat vagy írjon e-mail az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ra, majd az egyeztetés után küldje vissza postacímünkre vagy hozza be személyesen irodánkba. A termék állapotától függően cserére vagy javításra kerül sor, majd a terméket visszajuttatjuk az Ön számára.

Hogy jut el hozzám a vásárolt termék?
A terméket munkatársunk vagy futárszolgálat szállítja ki az Ön számára, maximum 8 napon belül. Általában 1-4 nap a kiszállítási idő. Raktáron lévő termékeinket azonnal postázzuk.

Hogy fizethetek?
Előre utalás esetén a rendelést követő visszaigazoló e-mailben minden utaláshoz szükséges információt megtalál, a rendszer által számolt összeget utalja át a megrendeléstől számított 7 napon belül. Az összeg beérkezése után maximum 8 napon belül kiszállítjuk a terméket. Általában 1-4 nap a kiszállítási idő. Raktáron lévő termékeinket azonnal postázzuk.
Utánvétel esetén munkatársunk vagy a futárszolgálati munkatárs részére fizetendő a teljes összeg.

Mikor érhető el az ügyfélszolgálat?
A munkanapokon 9.00-17.00 óra között. E-mail-re akár késő este is válaszolunk!

Kérhetek technikai segítséget a beüzemeléshez?
Természetesen. Kollégáink a tőlünk vásárolt termékekhez technikai támogatást nyújtanak telefonon vagy e-mail formájában.

Mégsem tetszik a termék... mi a teendőm?
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a D-Com Group Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 15 napon belül. A termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli! Amennyiben a terméket megtekintette bemutatótermünkben, úgy 3 munkanapos elállási idő érvényes. Terméket csak teljes ép csomagolásban, hibamentesen veszünk vissza!

Átveheti más helyettem a terméket?
Igen, megrendelési azonosító alapján más is át tudja venni a terméket.

Önökkel szeretném beszereltetni a terméket. Mi a folyamata?
Keressen meg bennünket elérhetőségeink egyikén és kollégánk tájékoztatja.

 
HD RENDSZER
TELEPÍTÉSSEL
79.990-TÓL

Teljes körű telepítés, telefonos és számítógépes távoli elérés, oktatás, 1 év helyszíni garancia.

RÉSZLETEK ITT!


4 KAMERÁS
HD RENDSZER
41.990

4db 1 MP AHD kamera, 4 csatornás rögzítő, tápegység, vezeték, ingyenes távoli elérés.

RÉSZLETEK ITT!

Vásárlóink véleménye...

CÉGADATOK

Cégnév:
D-Com Group Kft.
Székhely:
4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám:
14869851-2-15
Bankszámlaszám:
11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4