Magyar nyelvű, számítógépes CMS távfelügyeleti és NVR rögzítő szoftver

Letöltés: Sec-CAM_SC-CM64_CMS_NVR_szoftver_V3_1_0_2_T_20150312.zip
Sec-CAM SC-CMS64, 64 kamerás CMS és NVR szoftver. CMS (Central Monitoring Software): távoli betekintésre, a rögzített felvételek visszatekintésére és akár 255db Sec-CAM rögzítő és IP kamera menedzselésére alkalmas távfelügyeleti szoftver.  NVR rögzítő szoftver: számítógéppel az IP kamerák felvételeit rögzíthetjük a szoftver segítségével. A CMS és NVR szoftver teljes leírása a telepítési leírásokban található. 

Sec-CAM disc player program

Letöltés: Sec-CAM_DISC_PLAYER_V1_1_0_20131120_EN.zip
A felvétek kimentésére, számítógépen való lejátszáshoz. Régebbi, vagy más típusoknál nem lehet egy PC-n lejátszani a felvételt, kényelmetlen bevinni a rendőrségre-bíróságra a DVR-t a lejátszáshoz, ezt a problémát oldja meg ez a szoftver megoldásunk, ami SEC-CAM megoldás! A Sec-CAM rögzítőkből kivehető a HDD, majd a HDD-t USB-n csatlakoztathatjuk egy Windows-os PC-hez. Ezután a PC-re telepített DISC PLAYER programmal lejátszhatjuk a HDD-ről a felvételeket, illetve másolatot készíthetünk a PC-be épített HDD-re.

Kimentett felvételeinket lehetőségünk van a számítógépen is lejátszani a DISC PLAYER program használatával. A program telepítése után a Play gomb-ra rákattintva a megjelenő ablakban kijelölhetjük, hogy melyik kimentett fájlt szeretnénk megnyitni. A fájl megnyitása után el is indul a lejátszás ahol ugyanazokra a beállításokra nyílik lehetőségünk mintha a rögzítőn néznénk vissza a videót. Ha a rögzítőben lévő merevlemezt kötjük közvetlenül a számítógéphez akkor ne használjuk az inicializálás lehetőséget, mert ezzel letörlődhetnek a rögzített felvételeink.)

H264->AVI videó konverter program

Letöltés: Sec-CAM_H264_to_AVI_VIDEO_KONVERTER_EN.zip
Indítsuk el a Video Converter Tool programot. (Telepítésre nincs szükség). Az Open gombbal megnyithatjuk az átalakítandó fájlt, a settings menüben kiválaszthatjuk, hogy hova szeretnénk tenni. Ha beállítottunk mindent és kijelöltük a kívánt fájlokat a convert gombra kattintva el is indul a konvertálás.

H.264 videó lejátszó program

Letöltés: Sec-CAM_H264_PLAYER_V1_6.0_1_T_20131014_EN.zip
A digitális videó rögzítők H.264 formátumú felvételei játszhatóak le a program segítségével. 

Firmware frissítések

Letöltés: jelenleg nincs új firmware. 
Firmware frissítést csak szoftver hiba esetén szükséges telepíteni, kizárólag az adott firmware-rel kompatibilis eszközre (ip kamerára, adott rögzítő típusra). Amennyiben a rendszer hiba nélkül működik, kérjük, hogy ne frissítse az eszközét!   

Upgrade program

Letöltés: Sec-CAM_DVR_NVR_IPCAM_UpgradeTool_V1.2.0.02.R.20100507_EN.zip
A program segítségével hálózaton keresztül frissíthetőek a digitális videó rögzítők és IP kamerák. A program leírása a telepítési leírásokban található.  

 
HD RENDSZER
TELEPÍTÉSSEL
79.990-TÓL

Teljes körű telepítés, telefonos és számítógépes távoli elérés, oktatás, 1 év helyszíni garancia.

RÉSZLETEK ITT!


4 KAMERÁS
HD RENDSZER
41.990

4db 1 MP AHD kamera, 4 csatornás rögzítő, tápegység, vezeték, ingyenes távoli elérés.

RÉSZLETEK ITT!

Vásárlóink véleménye...

CÉGADATOK

Cégnév:
D-Com Group Kft.
Székhely:
4400 Nyíregyháza, Szalag utca 13. 4/15.
Adószám:
14869851-2-15
Bankszámlaszám:
11744003-29911325

KAPCSOLAT

E-mail:
info@d-comgroup.com
Telefon:
0630 206 206 4